Muzikanten


Muzikaal leider – Sjef van Weert

Sjef schuift graag zijn trombone. Zijn blaashouding is in Boxtel en omstreken bekend als ‘de Sjef’. Sjef is streng doch rechtvaardig en houdt ons ritmisch en melodisch strak. Zo doet hij zijn naam eer aan.

Lisa Spijkers

Lisa is ons ‘piccolo’ trompettistje. Volgens de anderen uit de trompetsectie is ze de knapste trompettist uit de groep. Lisa is het hoofd van de commissie ‘lief en leed’ en zorgt dat niemand iets te kort heeft. Val haar niet lastig, want dan belt ze haar papa.

Patrick den Dekker

Deze motormuis en AV-technicus speelt samen met zijn trompetmaatjes de sterren van de hemel. In het begin had hij wat moeite met de pasjes, maar nu verzint hij ze gewoon zelf. Patrick is met zijn werk regelmatig in het buitenland. Zo komt hij wel eens in de Emiraten, Duitsland, Limburg en Italië.

Peter Kasbergen

Peter is een gezellige trompettist die van aanpakken weet én is onze huisfotograaf. Wanneer hij even een momentje niet hoeft te spelen, pakt hij z’n camera erbij om de mooiste beelden te schieten van een repetitie of optreden.  

Corné Melsen

Onze Corné is onmisbaar op de drums. Hij maakt altijd veul herrie 😉 en door zijn onuitputtelijk enthousiasme laat hij ons orkest swingen met de juiste beat.

Micha van Dijk

Na een verleden als (b)-artiest heeft hij nu promotie gemaakt tot basdrummert en percussionist. Met zijn Haagse tongval zorgt hij regelmatig voor wat ‘Oh Oh’s’ in het publiek


Leander de Vries

Deze sympathieke vent zorgt samen met maatje Els voor de Baritonpartijen. De mooie ronde klanken die hij uit dit instrument weet te halen zorgen voor een mooie middenlaag. Ook in te huren als Nico van Eigen Huis en Tuin.

Els van Esch

Groen is écht Els haar kleur. Ze is ons ‘opperhoofd kleding’ en daarom valt haar oog ook altijd op kleding, accessoires en spulletjes in onze groene kleur. Want wie weet kunnen we er nog ooit iets mee!  Samen met Leander is zij de ‘cello’ van de groep.

 

Desiree van Weert

Met haar klarinet zorgt ze voor de hogere regionen van de band. Haar trills en fills maken de nummers af. Als de taalnazi van de groep zorgt ze ervoor dat alle teksten foutloos de deur uit gaan én ze is een kei in organiseren en draaiboeken maken. Daar profiteren wij maar mooi van.

Ans van Weert

Naast voorzitter en regeltante is Ans onze allerbeste altsaxofoniste (daag haar uit!). Haar gevoelige timbre heeft menig hart in het publiek veroverd. Maar Ans kan meer dan dat. Wanneer Ans de stoute schoenen aantrekt en haar fluitje tevoorschijn haalt weet je pas echt dat het feest begonnen is.

Carmen Moors

Deze enthousiaste saxofoniste houdt wel van een feestje. Als “bossche bol” met Boxtelse roots daagt ze Ans graag uit voor de titel “allerbeste altsaxofoniste van het orkest”!

Roos Schulpen

Deze saxy fluitiste speelt al een aardig partijtje mee bij Boxtel’s Harmonie, maar wilde ook graag altsax spelen bij DAB. Dat is er nu eindelijk van gekomen en we kunnen haar nu al niet meer missen.

Bart de Bresser

Deze tenorsaxofonist is, geloof het of niet, de oudste van het stel. Bart geniet van de samenhang van de club en de mooie optredens. Hij heeft het allemaal al meegemaakt, maar DAB blijft hem fascineren. Zijn tenorsax is dan ook onmisbaar in het geheel. Voor een solo met een rauw randje ben je bij hem aan het juiste adres.

Jessica van Oirschot

Jessica is onze multi-saxofonist. Ze speelt nu tenorsax, maar is bij ons begonnen op altsax. En dan speelt ze ook nog klarinet! Maar ze heeft nog veel meer talenten: ze kan heel goed ja-knikken, muntjes in het water gooien en met de hond op de foto. Laten wij deze talenten nu net allemaal kunnen gebruiken!

Loes v/d Biggelaar

Jarenlang was Loes onze vaste invaller op tenorsax. Bij bijna elk optreden was ze van de partij. Wij zijn dan ook heel blij dat ze éindelijk vast lid is geworden van onze club.

Vincent Vijverberg

Vincent begon zijn muzikale loopbaan op piano, maar gelukkig voor ons heeft-ie er nog een baritonsaxofoon bij genomen. Deze student en stille genieter zorgt hiermee dan ook voor de onmisbare basklanken in ons orkest.

Bart Pauwels

Wij zijn erg blij met deze basgitarist die de beat van onze drummer lekker begeleidt. Samen zorgen zij er voor dat de band swingt. Bart werkt er hard voor om met zijn basloopjes de verschillende muziekstijlen op de juiste manier te begeleiden.